ONZE ACTIVITEITEN

Onze activiteiten zijn voornamelijk geconcentreerd op equipment. Dit varieerd van kleine tot middelgrote vaten, staal constructies en packaged units. Met een maximum gewicht van 50 ton en lengtes tot 20 meter, vat diameters van maximaal 4.000 mm en wanddiktes van 50 mm kunnen we vrijwel elke klus aan.

Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van de meest voorkomende soorten koolstofstaal en roestvast staal. Daarnaast produceren wij ook vaten en leidingsystemen in andere materialen, zoals; duplex, hastelloy, titaan, inconel, monel, aluminium enz.

Praktisch alles wat we maken is maatwerk. Een grote hoeveelheid apparatuur wordt compleet opgebouwd geleverd voor een maximale kwaliteit en een minimale installatietijd.

Naast het vaste personeel beschikken we over een flexibele groep werknemers voor installatie en onderhoud van apparatuur op locatie bij onze klanten.

Wij zijn bekend met en werken volgens alle vereiste nationale en internationale normen en codes waaronder die van RToD, PED, ASME, PD, AIB, Lloyds, DNV, etc.

ONS WERK

constructiwerk
apparatenbouw
Plaatwerk
Leidingwerk
vaten
Montage

laswerk

wat we maken


    • Werktuigbouwkundig equipment en leidingsystemen voor chemie en petro chemie

 

    • Vloeistof- en gasfilter apparatuur voor proces toepassingen injectie apparatuur voor olie- en gasindustrie

 

  • Werktuigbouwkundig proces equipment en installaties voor de waterzuivering